HydraFacial

Tretman koji će dubinski očistiti i revitalizirati vaše lice

HydraFacial – tretman koji će dubinski očistiti i revitalizirati vaše lice

U Poliklinici Lohuis Filipović zato provodimo dubinsko čišćenje lica HydraFacial tretmanom koji uklanja sve nečistoće na vašoj koži te pruža potpunu revitalizaciju lica.

Naše lice je zasigurno jedno od najizloženijih dijelova tijela. Izlaganje vremenskim uvjetima, korištenje šminke, kozmetičkih preparata i manjak njege mogu učiniti vašu kožu osjetljivijom te naglasiti prve znakove iscrpljenog lica.

Zbog toga je temeljito čišćenje kojim biste uklonili sve nečistoće, ulja i bakterije na vašem licu, osnova za održavanje što zdravijeg, mladolikijeg i ljepšeg lica.

Kako bi vaša njega doživjela dugoročne promjene i bolje rezultate, u Poliklinici Lohuis Filipović zato provodimo dubinsko čišćenje lica HydraFacial tretmanom koji uklanja sve nečistoće na vašoj koži te pruža potpunu revitalizaciju lica.

Što je HydraFacial?

HydraFacial je potpuno neinvazivan tretman kojim pružamo adekvatnu njegu vašem licu.

Ovaj bezbolan i ugodan tretman uključuje dubinsko čišćenje lica, uklanjanje mrtvih stanica kože, izvlačenje nečistoća te obogaćivanje raznim boosterima i serumima koji vašem licu pružaju mladolik izgled.

HydraFacial se ističe od ostalih tretmana zbog svoje jednostavnosti i brzine, ne ostavljajući pritom nikakve tragove na koži kao što su crvenilo ili oticanje. Drugim riječima, period oporavka gotovo i da ne postoji, a nuspojave su minimalne.

Korištenjem HydraFaciala naglašavamo kako nam je čistoća i dezinfekcija lica i dalje temelj prije posezanja za ikakvim kompleksnim zahvatima. Uz to, osvježeno i hidratizirano lice brže će potaknuti proces pomlađivanja, stvarajući više kolagena za glađu i mekšu kožu.

Kome se preporučuje HydraFacial tretman?

HydraFacial tretman namijenjen je svim tipovima kože. S obzirom na to da se radi o neinvazivnom postupku, tretman se može provesti i na najosjetljivijim licima. HydraFacial preporučuje se svima koji primjećuju probleme s:

 • borama
 • gubitkom elastičnosti i glatke teksture kože
 • neujednačenim tenom
 • hiperpigmentacijama
 • začepljenim i povećanim porama

Zahvaljujući tehnologiji HydraFacial uređaja, ali i seruma (boostera) kojima obogaćujemo površinu kože, tretman se posebno prilagođava za svakog pacijenta u svrhu pružanja optimalnih rezultata.

Prednosti i tehnologije HydraFacial uređaja

Ono što razlikuje HydraFacial od ostalih tretmana je mogućnost revitalizacije lice bez potrebe za invazivnim tehnikama koje su karakteristične za većinu kozmetičkih tretmana.

Takvo djelovanje moguće je zahvaljujući tehnološkim karakteristikama uređaja, od kojih posebno izdvajamo:

 • Vortex tehnologiju

Patentirana tehnologija koja uključuje vakuumski sustav za izvlačenje nečistoća iz pora te koja vlaži kožu peptidima i antioksidansima za regeneraciju kože. Vortex tehnologija dobila je naziv po cirkulaciji vode u stilu 'vrtloga' koji dodatno pojačavaju proces izvlačenja nečistoća iz kože.

 • crvena i plava LED svjetla

U sklopu HydraFacial tretmana koristi se terapija svjetlom. Energija iz svjetla potiče proizvodnju elastina i kolagena.

Crveno LED svjetlo koristimo za obnovu stanica, dok plavim LED svjetlom djelujemo antibakterijski i ublažavamo pojavu akni.

 • limfnu drenažu

HydraFacial tretmanom također pružamo mogućnost limfne drenaže lica. Ova tehnika masaže lica uklapa se u vakuumsko djelovanje uređaja potičući cirkulaciju lica kojom se jača tonus i elastičnost kože. Limfnom drenažom se također pospješuje apsorpcija aktivnih tvari iz proizvoda koje nakon tretmana nanosite na kožu.

Serumi i boosteri – inovacija HydraFacial tretmana

Prilagođeni HydraFacial tretmani mogući su zahvaljujući serumima i boosterima koji nam pomažu u ciljanju specifičnih promjena na koži.

Serumi i boosteri sinonim su za bogate spojeve koji zbog svojeg molekularnog sastava lako prodiru u površinske slojeve kože, pružajući vašem sve potrebnoržu regeneraciju i stvaranje novih stanica.

Za HydraFacial tretman posebno izdvajamo sljedeće boostere:

 • Britenol booster

Booster na bazi Alpha-Arbutina i Vitamina C koristi se u slučaju pojačanih pigmentacija na koži.

 • BRIGHTALIVE booster

Posebno dizajniran serum marke ZO Skin Health za suzbijanje hiperpigmentacija.

 • Rozatrol booster

Posebno patentiran za ublažavanje vidljivih znakova rozaceae (crvenila) i osjetljivosti kože.

 • Derma builder booster

Baziran na peptidima, njegovo djelovanje utječe na redukciju bora, zaglađivanju kože te poboljšanje njene elastičnosti i teksture.

 • ReGEN GF

Serum na bazi regenerativnih peptida pojačava proizvodnju kolagena i elastina.

Uz osnovni set boostera u ponudi nudimo novi paket seruma, specijaliziran za njegu usana i područja oko očiju. HydraFacial PERK će vašim usnama pružiti punoću i riješiti vas tamnih podočnjaka.

Pobrinuli smo i za njegu vašeg vlasišta koje je temelj za zadržavanje bujne i bogate kose. Zbog toga za hidratizaciju i eksfolijaciju vlasišta nudimo HydraFacial KERAVIVE serume.

Nudimo više opcija HydraFacial tretmana

HydraFacial tretmani mogu se izvoditi na više načina ovisno o cilju kojeg želimo postići prilikom tretiranja vašeg lica.

Od HydraFacial tretmana dijelimo:

 1. Signature HydraFacial

Tretman nakon kojeg koža postaje vidljivo obnovljena, čista i nahranjena. Ovaj specijalizirani tretman učinkovito uklanja mrtve stanice i nečistoće s površine kože. Koža se dubinski hidratizira serumima bogatima antioksidansima, peptidima i hijaluronskom kiselinom.

Tretman obično traje oko 30 minuta.

 1. Deluxe HydraFacial

Ovaj tip tretmana provodi se jednako kao i Signature tretman, uz dodatak LED svjetala koji potiču proizvodnju kolagena i elastina pružajući glatku i meku teksturu lica.

Tretman se u prosjeku provodi oko 45 minuta.

 1. Platinum HydraFacial

Za ovaj se tip tretmana odlučuje najviše klijenata, a razlog se krije u ponudi punog paketa koji nudi limfnu drenažu lica u kombinaciji s deluxe tretmanom, koji uključuje čišćenje lica i uporabu LED svjetala.

Kako se pripremiti za HydraFacial tretman?

Priprema za HydraFacial tretman ne zahtijeva značajne napore i odricanja. Pridržavanjem sljedećih manjih prilagodbi omogućujete da tretman prođe bez ikakvih komplikacija pružajući optimalne rezultate:

 • izbjegavajte sunčanje

Pojačana izloženost suncu (ili UV zračenju solarija) može iziritirati kožu, stoga preporučujemo izbjegavanje sunčanja barem tjedan dana prije tretmana.

 • izbjegavajte proizvode s retinolom

Kreme koje u sebi sadrže retinol mogu nadražiti kožu zbog učinka eksfolijacije koja se izvodi i tijekom samog tretmana Hydrafaciala, prema tome pauzirajte korištenje preparata s većim postotkom retinola 24h prije tretmana.

Navedene smjernice pomoći će nam da tretman provedemo sa što manje poteškoća.

Za sva dodatna pitanja moći ćete se obratiti našem timu dermatologa koji će prije tretmana s vama provesti konzultacije. Upravo su konzultacije najbolji trenutak za izjašnjavanje o svim sumnjama, eventualnim prijašnjim iskustvima i estetskim preferencijama.

Kako izgleda oporavak nakon tretmana?

Oporavak nakon tretmana u većini slučajeva ne traje dulje od 24 sata. Nakon tretmana moguća je pojava blagog crvenila koje prolazi unutar nekoliko sati.

Preporučujemo da prva 24 sata ne nanosite šminku te da izbjegavate intenzivno izlaganje suncu. Lice je nakon tretmana obično osjetljivije te i najmanje aktivnosti mogu ostaviti traga na koži.

Naručite se na pregled

U ambulanti za dermatologiju okupili smo tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom, a uz asistenciju moderne aparature kao što je HydraFacial uređaj, provođenje tretmana nikad nije bilo jednostavnije i učinkovitije.

Bilo da je riječ o borama, slabijem vlasištu ili osiromašenoj i iscrpljenoj koži, HydraFacial tretmanom dubinski čistimo i revitaliziramo vaše lice pružajući mu hranjive sastojke koji potiču proizvodnju kolagena i obnavljaju stare stanice kože.

Naručite se na pregled i rezervirajte tretman prilagođen vašim potrebama. Nazovite nas na broj +3851 2444 646 ili ispunite naš online obrazac.


VAŠI DOKTORI

Glavni je cilj Poliklinike LF poboljšati kvalitetu života i zdravlje naših klijenata pružajući im vrhunsku zdravstvenu uslugu.

Stjepan Patrun, dr.med.

Stjepan Patrun, dr.med.

specijalizant dermatologije i venerologije