Vectra 3D uređaj - precizno otkrivanje problema s kožom i planiranje personaliziranih estetskih tretmana

Analiza kože lica Vectra 3D uređajem za precizno otkrivanje problema s kožom i planiranje personaliziranih estetskih tretmana

Analiza kože lica Vectra 3D uređajem za precizno otkrivanje problema s kožom i planiranje personaliziranih estetskih tretmana

Analiza kože lica odnosi se na sustavno ispitivanje strukture, teksture, hidratacije, pigmentacije i drugih karakteristika kože.

Prilikom planiranja dermatoloških i estetskih tretmana, tradicionalno se oslanjalo na vizualni pregled, ali razvoj tehnologije omogućio je sofisticiranije pristupe. 

Danas se analiza kože lica temelji na znanstvenim metodama, uključujući fotografske sustave, optičke senzore i druge napredne tehnologije.

Kada donosite odluku o određenom tretmanu ili estetskom zahvatu, često je izazovno vizualizirati kako će izgledati rezultat nakon tretmana i, najvažnije, hoće li vam se konačni rezultat svidjeti.

U Poliklinici Lohuis Filipović koristimo moderni Vectra 3D uređaj za analizu kože. Radi se o sofisticiranoj tehnologiji koja se koristi za precizno trodimenzionalno snimanje kože lica i tijela. 

Ova tehnologija omogućava detaljnu analizu stanja kože prije estetskih zahvata. U estetskoj medicini, analiza kože lica koristi se za planiranje postupaka poput botoxa, dermalnih filera ili laserske terapije.

Kroz sofisticirane tehnike i tehnologiju, stručnjaci mogu pružiti personaliziranu skrb, poboljšati dijagnostiku, te omogućiti klijentima usmjerenu njegu kože. 

Naš stručni tim kozmetičara i dermatologa posvećen je pružanju personaliziranih tretmana i njege kože koja će vam pomoći postići besprijekoran izgled koji zaslužujete.

Ciljevi analize kože lica

  • identifikacija specifičnih problema s kožom, poput akni, hiperpigmentacije ili starenja kože
  • pružanje personaliziranih preporuka za njegu kože i tretmane
  • praćenje napretka tretmana i prilagodbu režima njege kože

Analiza kože omogućava stručnjacima da detaljno procijene stanje kože, uključujući teksturu, tonus, hiperpigmentaciju, bore i druge nedostatke. 

Također pomaže u određivanju tipa kože, odnosno radi li se o masnoj, suhoj, mješovitoj ili osjetljivoj koži.

Na temelju rezultata analize kože, naši stručnjaci će preporučiti personalizirane tretmane i proizvode koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Vectra 3D analiza kože lica - zavirite u budućnost pomoću sofisticirane tehnologije i otkrijte svoj izgled nakon estetskih zahvata

Vectra 3D analiza kože pruža detaljan uvid u stanje kože iz različitih kuteva, što pomaže pri planiranju estetskih zahvata i tretmana te omogućuje i pacijentu i kirurgu pregled rezultata samog izvođenja određenog zahvata.

 

Što sve omogućuje Vectra 3D analiza kože lica?

  • prilikom snimanja Vectra uređaj koristi kombinaciju snimki vašeg lica iz različitih kuteva za stvaranje trodimenzionalnog prikaza
  • zahvaljujući sofisticiranim filterima olakšava uočavanje kontura lica
  • jedinstvena tehnologija olakšava vizualizaciju crvenih i smeđih područja na koži lica
  • pomaže vizualizirati stupanj promjena kontura nakon zahvata
  • automatska mjerenja pomažu nam da procijenimo trenutno stanje vaše kože

Vectra 3D široko se koristi u dermatologiji i kirurgiji, posebno za analizu kože lica i vrata te planiranje estetskih tretmana. Osim za lice i vrat, može se primijeniti i na druge dijelove tijela.

Putem Vectra 3D kamere visoke rezolucije i sofisticiranog računalnog programa, u svega nekoliko minuta dobiva se 3D slika lica.

Dobivena 3D slika omogućuje detaljno planiranje i praćenje rezultata estetskih tretmana poput injekcija hijalurona, botoxa, tretmana laserom, uklanjanja masnog tkiva, kemijskih pilinga, zatezanja kože te korekcije nosa.

Osim 3D analize, kamera ima sposobnost prepoznavanja crvenih i smeđih površina kože na licu, vratu, dekolteu. 

To omogućuje analizu stanja kože, uključujući crvenilo na licu uzrokovano rozacejom i starenjem. Također, omogućuje bolje uočavanje kožnih oštećenja nastalih izlaganjem suncu i staračkih pjega te drugih promjena u boji kože.

Osim što se koristi za planiranje, 3D slika također služi za praćenje rezultata zahvata, što je ključno kada je potrebno provesti više tretmana za postizanje željenog rezultata. 

Tako se postignuti napredak može objektivno vidjeti i procijeniti. Primjer simulacije zahvata prije i poslije tretmana pomaže vam da jasno uočite razlike nakon odabranog tretmana ili zahvata.

 

Kako se provodi Vectra 3D analiza kože lica?

Analizu stanja kože putem Vectra 3D uređaja moguće je obaviti u jednom dolasku. Postupak ne zahtijeva posebnu pripremu te traje između 10 i 30 minuta.

Nakon snimanja, računalo stvara 3D sliku koju možete odmah vidjeti na velikom ekranu. Tada možete izraziti svoje želje u vezi s tretmanima ili zahvatima.

Naši stručnjaci će vam detaljno pojasniti rezultate koji se mogu postići, na koji način te vam pružiti savjete o raznim tretmanima i zahvatima. 

Pomoću animacije možete odmah uočiti razliku između početnog stanja i mogućeg konačnog rezultata.

Analiza stanja kože u dizajnu personaliziranog estetskog tretmana za najbolje rezultate

U inovativnom svijetu estetske medicine, gdje postoji mnoštvo tretmana i procedura, pronalaženje optimalnog pristupa za individualne potrebe može biti izazovno. 

Upravo je zato sve važnija uloga analize kože lica koja pruža dragocjene informacije koje pomažu u odabiru pravilnog estetskog tretmana, praćenju rezultata i prilagodbi daljnjih koraka.

Na temelju rezultata analize kože lica, naši stručnjaci mogu preporučiti estetske tretmane koji su najbolje prilagođeni pojedinačnim potrebama. 

Na primjer, ako analiza stanja kože ukaže na potrebu za hidratacijom, tretmani poput dermalnih punila ili medicinsko-estetski tretmani kao što je Hydrafacial mogu biti najbolji izbor. 

S druge strane, pigmentacijski problemi mogu zahtijevati laserske tretmane ili kemijske pilinge.

Praćenje rezultata tretmana pomlađivanja putem Vectra 3D analize stanja kože

Koristeći mogućnost poznatu kao “praćenje bez markera”, Vectra 3D može pratiti i mapirati površinu kože kako bi vam pomogla da bolje vizualizirate promjene teksture nakon tretmana za pomlađivanje lica.

Vectra 3D za planiranje kirurških zahvata

Funkcija točnog mjerenja te prije i poslije prikaz može vam pomoći da vizualizirate promjene na vašem licu nakon zahvata kao što su rinoplastika, liposukcija vrata i slično. Sofisticirani softver jasno vam može pokazati kako će vaše lice izgledati prije i poslije zahvata te na koji način će se promjeniti konture.

Praćenje promjena u volumenu kože

Korisno za tretmane poput zatezanja lica, mjerenje volumena može vam pokazati kako će vaše lice izgledati nakon postupka, omogućujući vam vizualizaciju "stupnja promjene konture".

Jednom kada je odabran odgovarajući tretman, analiza kože lica Vectra 3D uređajem igra ključnu ulogu u praćenju njegovih rezultata. 

Kroz redovite evaluacije, naši stručnjaci mogu objektivno procijeniti promjene na koži te prilagoditi tretmane prema potrebi. 

Sustavna analiza stanja kože omogućuje praćenje napretka i pravovremenu intervenciju ako je potrebno.

Jedna od najvećih prednosti analize kože lica je mogućnost prilagodbe estetskih tretmana prema promjenama koje se događaju s vremenom. 

S obzirom na dinamičnost kože, prilagodba tretmana omogućuje održavanje optimalnih rezultata. To može uključivati promjene u vrsti tretmana, koncentraciji sredstava ili intervalima između tretmana.

Svaka osoba ima jedinstvene potrebe i karakteristike kože, a personalizirani tretmani osiguravaju da se te specifičnosti uzmu u obzir. 

Ovaj pristup dovodi do boljih rezultata i većeg zadovoljstva naših klijenata.

 

Obavite analizu kože lica kod vrhunskih stručnjaka

Naš glavni cilj u Poliklinici Lohuis Filipović je poboljšati kvalitetu života i zdravlje naših klijenata pružajući im vrhunske estetske i zdravstvene usluge. 

Upravo zato smo okupili tim vrhunskih stručnjaka, specijalista i subspecijalista koji su okosnica naših multidisciplinarnih centara i specijalističkih ambulanti.

Naš cilj je da kroz detaljnu analizu stanja kože, i odabir individualnih tretmana postignemo vrhunske i dugoročno dobre rezultate.

Kako bismo zadržali visoku kvalitetu naših estetskih i medicinkih usluga, trudimo se biti uvijek dostupni našim klijentima. 

Za termin konzultacija i pregleda kod našeg stručnog tima kontaktirati nas možete telefonskim pozivom na +3851 2444646 ili putem našeg online obrasca. Radno vrijeme za narudžbe je od ponedjeljka do petka 10:15 - 18:15h.

 

Srdačno ćemo vas primiti u prostorijama Poliklinike Lohuis Filipović na adresi Trg Johna Fitzgeralda Kennedya 6b, Zagreb. Lako možete doći do nas javnim prijevozom, a osiguran je i parking ispred zgrade uz prethodnu najavu telefonom.

Javite nam se s povjerenjem i dozvolite da zajedno dođemo do najboljih rješenja i odgovora na sva vaša pitanja.


VAŠI DOKTORI

Glavni je cilj Poliklinike LF poboljšati kvalitetu života i zdravlje naših klijenata pružajući im vrhunsku zdravstvenu uslugu.

Stjepan Patrun, dr.med.

Stjepan Patrun, dr.med.

specijalizant dermatologije i venerologije