BodyFx

Dugotrajno i neinvazivno rješenje za uklanjanje viška masnih naslaga i zatezanja kože

InMode BodyFx tretman - dugotrajno i neinvazivno rješenje za uklanjanje viška masnih naslaga i zatezanja kože

Iako kirurški zahvati često dolaze kao prvo rješenje za ovakve okolnosti, u Poliklinici Lohuis Filipović odlučili smo se za provođenje potpuno neinvazivnog i bezbolnog, InMode BodyFx tretmana.

Briga o vlastitom izgledu često je jedan od prioriteta kada je u pitanju postizanje što boljeg dojma prilikom interakcija u javnosti.

Dinamičan životni stil, manjak fizičke aktivnosti, ali i neuravnotežena prehrana mogu rezultirati pojavom viška masnih naslaga, celulita te pojavom neželjenih promjena na koži, poput bora, finih linija i rupica.

Iako kirurški zahvati često dolaze kao prvo rješenje za ovakve okolnosti, u Poliklinici Lohuis Filipović odlučili smo se za provođenje potpuno neinvazivnog i bezbolnog, InMode BodyFx tretmana.

Ovaj inovativni tretman koristi radiofrekvencijsku tehnologiju kako bi zagrijao i izravno djelovao na masne stanice u dermalnim i subredmalnim slojevima tkiva, vraćajući pritom glatku teksturu vašoj koži te ponovo naglašavajući vaše konture tijela.

Zbog svoje jednostavnosti i učinkovitosti, Bodyfx postaje standardni tretman za sve više naših klijenata koji se nastoje riješiti viška masnih naslaga i celulita na području trbuha, ruku, kukova i bedra.

Što je InMode BodyFx tretman?

BodyFx je neinvazivni tip tretmana kojeg je razvila tvrtka InMode s ciljem uklanjanja viška masnih naslaga i poboljšanja izgleda vašeg tijela.

Ovaj se tretman javlja kao alternativa za liposukciju, a zbog svoje učinkovitosti i dugotrajnim rezultatima smatra se idealnim odabirom za sve koji nastoje zaobići kirurške zahvate.

BodyFx tretman koristi kombinaciju tehnologija koje uključuju radiofrekvenciju i negativni tlak za optimalno uklanjanje celulita.

Generiranje topline na ciljanom području ubrzat će cirkulaciju, a radiofrekvencija će potaknuti  samostalno otapanje viška masnih naslaga u potkožnim slojevima tkiva.

Ovaj potpuno bezbolan i neinvazivni tretman pokazao se uspješnim u tretiranju viška masnih naslaga na području trbuha, leđa, bokova i bedra. Zahvaljujući inovativnosti i primjeni moderne tehnologije, oporavak nakon zahvata je minimalan, a rezultati dugotrajni.

Koje su prednosti BodyFx tretmana?

Neke od glavnih prednosti BodyFx tretmana vežu se upravo uz primjenu revolucionarne tehnologije uređaja, od kojih posebno naglašavamo sljedeće komponente:

 • Primjena RF energije za zagrijavanje

Emitiranje toplinske energije djeluje na cirkulaciju krvi, raspršujući toplinu duboko u masno tkivo. Kao posljedica takvog djelovanja, dolazi do raspadanja masnih stanica koje se samostalno i spontano razgrađuju kroz limfni sustav.

 • Negativni tlak uređaja

Negativni tlak uređaja stvara vakuumsko okruženje kojim se zahvaćeno područje može ravnomjerno zagrijati. Povlačenjem segmenata kože unutar uređaja stvara se jača sukcija te je interakcija između elektroda i površinskih slojeva još jača.

 • Aktivna kontrola temperature

Aktivnom kontrolom temperature uređaj ima mogućnost ravnomjerno raspodijeliti količinu emitirane energije, sprječavajući stvaranje opeklina i uništavanje zdravih i vitalnih stanica kože.

 • Bezbolnost

Zbog svoje djelotvornosti, InMode BodyFx je postao potpuno bezbolno rješenje za uklanjanje masnih naslaga. Negativni tlak i lagano zagrijavanje mogu čak i rezultirati ugodnim senzacijama, bez stvaranja ikakvih bolova i iritacija.

Kako izgleda priprema za BodyFx tretman?

Prije BodyFx tretmana provodimo konzultacije kao dio pripreme za terapiju. Na konzultacijama ćemo vas upoznati s procedurom i oporavkom nakon tretmana te ćemo vas upozoriti na određene mjere predostrožnosti kojih biste se trebali pridržavati.

Nekoliko tjedana prije tretmana potrebno je izbjegavati pretjerano izlaganje suncu, ili nekom drugom obliku UV zračenja, primjerice odlaskom u solarij. UV zračenja može utjecati na vašu kožu, a samim time i na učinak BodyFx terapije.

Prije samog dolaska u polikliniku potrebno je očistiti područja kože koja će biti tretirana. Uklonite sve kreme, losione, ulja ili šminke s onog segmenta kože na kojem provodimo tretman.

Prije zahvata je potrebno ostati hidratiziran. Stoga preporučujemo redovnu konzumaciju tekućine i izbjegavanje bilo kojih aktivnosti koje bi vas učinile dehidriranima.

Preporučujemo da na zahvat dođete u što ležernijoj odjeći, pogotovo ako tretiramo veća područja poput bedra i kukova.

Kako se provodi BodyFx tretman?

Dolaskom u ordinaciju udobno ćete se smjestiti te se pripremiti za tretiranje ciljanog područja. Za razliku od ostalih neinvazivnih tretmana, BodyFx uređaj može se aplicirati bez ikakvih gelova ili losiona koji bi smanjili trenje između uređaja i kože.

Jednom kada je sve spremno za tretman, naš tim liječnika će postepeno aplicirati uređaj te ga pustiti na 10-20 sekundi da djeluje na ciljano područje. Negativni tlak stvorit će vakuum te će povući kožu što bliže elektrodama koje će emitirati radiofrekvenciju.

Tretmani obično traju oko 30-60 minuta, a za postizanje optimalnih rezultata preporučuje se dolazak jednom tjedno, osam tjedana zaredom.

Potrebno je napomenuti kako promjene neće odmah biti vidljive za vrijeme tretmana. One će nastupiti tek u kasnijim fazama kada metabolizam potaknut pojačanom cirkulacijom počne postupno otapati masne naslage na onom području na kojem je djelovao BodyFx uređaj.

Koje su moguće nuspojave nakon tretmana?

Nakon BodyFx tretmana moguće su određene nuspojave koje su u većini slučajeva blažeg intenziteta, bez potrebe za ozbiljnijim intervencijama našeg liječničkog tima. Ovo su neke od najčešćih nuspojava:

 • Crvenilo i oticanje

Tretirano područje može postati crveno i natečeno nakon tretmana. Ovo je normalna reakcija kože i obično se smanjuje u roku od nekoliko dana.

 • Toplina i trnci

Tijekom tretmana možete osjetiti toplinu i blage trnce. Ipak, ovakve senzacije se rijetko zadržavaju i nakon zahvata.

 • Modrice

Pojava modrica moguća je u slučaju duže aplikacije uređaja na određeno područje. Ipak, ovakva pojava je bezopasna te obično prolazi za par dana.

 • Privremena osjetljivost kože

Nakon tretmana, koža na tretiranom području može postati osjetljivija na dodir. Osjećaji poput boli, zategnutosti ili peckanja normalne su pojave te obično prolaze nakon nekoliko dana.

Koje ciljeve BodyFx tretman ispunjava?

Provođenjem InMode BodyFx tretmana nastojimo pružiti što dugotrajnije rezultate, bez potrebe za kirurškim metodama ili ostalim invazivnim tehnikama oblikovanja vašeg tijela. Stoga, neki od glavnih ciljeva BodyFx tretmana uključuju:

 • Smanjenje masnih naslaga

BodyFx uspješno zagrijava kožu te pritom utječe na uklanjanje masnih naslaga koje se prirodnim putem otapaju i odbacuju kroz metabolizam organizma.

 • Smanjenje celulita

Osim masnih naslaga, BodyFx je posebno učinkovit kod eliminacije celulita, posebnog viška masnih naslaga koji uzrokuje naboranu kožu i opušten izgled kože.

 • Zatezanje kože

BodyFx tretman uspješno zateže kožu, potičući samostalnu proizvodnju kolagena- sastojka odgovornog za zadržavanje vode u stanicama kože i pružanje mladolikog izgleda.

 • Cjelokupno oblikovanje tijela

Bilo da je riječ o masnim naslagama na rukama, bedrima, kukovima ili trbuhu, BodyFx tretman uspješno vraća i naglašava vaše tjelesne konture.

Naručite se na pregled

U Poliklinici Lohuis Filipović okupili smo tim stručnjaka koji će uz pomoć revolucionarne tehnologije i inovacije InMode uređaja ukloniti višak masnih naslaga te vam ponovo naglasiti privlačne obline i mladolik izgled.

Zahvaljujući InMode BodyFx tretmanu na minimalno invazivan način poboljšavamo konture vašeg tijela, dobivajući jednako kvalitetne rezultate kao i prilikom provođenja kirurških zahvata.

Iskusite i vi dugotrajno rješenje za suvišne masne naslage i celulit te se naručite na pregled pozivom na +3851 2444 646 ili ispunjavanjem našeg online obrasca.


VAŠI DOKTORI

Glavni je cilj Poliklinike LF poboljšati kvalitetu života i zdravlje naših klijenata pružajući im vrhunsku zdravstvenu uslugu.

Doc.dr.sc. Boris Filipović, dr.med.

Doc.dr.sc. Boris Filipović, dr.med.

otorinolaringolog, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata, FEBORL-HNS, IBCFPRS

Stjepan Patrun, dr.med.

Stjepan Patrun, dr.med.

specijalizant dermatologije i venerologije

Dr.sc. Nino Fuchs, dr.med.

Dr.sc. Nino Fuchs, dr.med.

specijalist plastične rekonstruktivne i estetske kirurgije