Našu priču najbolje pričaju naši klijenti.

Makeover serijali

Inmag

U suradnji sa NOVA TV i njihovim IN Magazin emisijom donosimo vam estetske priče normalnih ljudi kroz Makeover serijale. Naš cilj je da vam pokažemo da estetska kirurgija može izgledati vrlo prirodno, da stvara pozitivne promjene u ljudima, u njihovom ponašanju i samopouzdanju.

 

Pogledajmo zajedno!

 

in magazin

1

InMagazin makeover 01/2020

Marina Mijatović (44) je prvo lice serije makeovera koje smo radili u suradnji sa InMagazinom Nove TV. Javila nam se zbog problema s disanjem uz želju da nos i estetski korigira. Naši kirurzi su predložili da uz korekciju nosa naprave i kirurško podizanje usnice kako bi dodatno pomladili konture njenog lica. Nakon oporavka, Marinu smo još malo osvježili uz pomoć botoksa i dermalnog filera. Zahvalni smo ovoj prekrasnoj ženi što nam je povjerila svoje lice.

Vidi više...
2

InMagazin makeover 02/2020

Draginja Karlović (56) se prijavila na InMagazin-ov makeover zbog nezadovoljstva izgledom svog nosa što ju je mučilo godinama. Kao i nos, koji ima tendenciju rasta s godinama, raslo je i Draginjino nezadovoljstvo. U dogovoru s našim kirurzima, osim operacije nosa, odlučila je dodatno pomladiti svoj izgled inovativnom tehnikom deep plane facelifta u kombinaciji s podizanjem vrata i korekcijom donjih kapaka. Kombinacija ovih kirurških tehnika je rezultirala prirodnim izgledom koji će trajati još dugo godina nakon zahvata. Zahvalni smo Draginji što nam je povjerila svoje lice a ponosni što je zadovoljna svojim novim izgledom.

Vidi više...
B A Front New

InMagazin makeover 03/2020

Robert Boban (59) lice je makeovera koje smo radili u suradnji s InMagazinom Nove TV. Javio nam se zbog problema s disanjem uz želji osvježi svoj izgled lica. Naši dr.sc. Peter JFM Lohuis i dr.sc. Boris Filipović su predložili da uz funkcionalnu korekciju nosa naprave i kirurško podizanje lica i vrata – facelift i necklift te operaciju gornjih i donjih kapaka, kako bi dodatno pomladili konture lica. Zahvalni smo ovom dragom gospodinu što nam je povjerio svoje lice i zdravlje.

Vidi više...
Povecanje Grudi

InMagazin makeover 04/2020

Sanda Međuračan Šimunić je lice serije makeovera koje smo radili u suradnji s InMagazinom Nove TV. Javila nam se zbog problema grudi koje bi voljela smanjiti zbog zdravstvenih i estetskih razloga. Zahvalni smo ovoj prekrasnoj ženi što nam je povjerila svoje zdravlje u ruke.

Vidi više...
B A Front

InMagazin makeover 05/2020

Nedjeljko (56) lice je makeovera koje smo radili u suradnji s InMagazinom Nove TV. Javio nam se zbog problema s glavoboljom. Naš dr. sc. Boris Filipović predlozio je operaciju nosa, te novu vrstu kirurškog zahvata - podizanje obrva koje ujedno zbog anatomije tog područja može pomoći i kod pacijenta koje imaju migrene, te se popularno naziva - operacije migrena. Zahvalni smo ovom dragom gospodinu što nam je povjerio svoje zdravlje.

Vidi više...
Rinoplasty19 01

InMagazin makeover 06/2020

Dorotea Krcan je lice serije makeovera koje smo radili u suradnji s InMagazinom Nove TV. Javila nam se zbog problema s disanjem uz želju da nos i estetski korigira. Nakon oporavka, Doroteu smo još osvježili uz pomoć dermalnih filera. Zahvalni smo ovoj prekrasnoj ženi što nam je povjerila svoje lice.

Vidi više...
Facelift01

InMagazin makeover 07/2020

Danijela Gašparović je lice serije makeovera koje smo radili u suradnji s InMagazinom Nove TV. Javila nam se zbog želje da vrati svježinu svojem licu na prirodan način. Prije više godina ima je operaciju mini-facelifta s kojim nije bila zadovoljna i od koje joj je ostao ožiljka. Kod Danijele smo učinili LF FULL FACE pristup – facelift, necklift, browlift, liplift. Pogledajte kako Danijela izgleda sada. Zahvalni smo ovoj prekrasnoj ženi što nam je povjerila svoje lice.

Vidi više...

Instagram feed

KONTAKT

logo

Obratite nam se prijavom na naš online obrazac ili pozivom
na telefonski broj +3851 2444646

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg
sigurnog online obrasca. Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata
putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite nam svoj upit
s povjerenjem

Radno vrijeme

Pon - Pet     10:00 - 20:00h
Radno vrijeme - narudžbe
Pon - Pet     10:15 - 18:15h

Kontakt

   Telefon: +3851 2444 646
   Email: info@lf-mg.com

Lokacija

   Libertas zgrada 5. i 6. kat
Trg Johna Fitzgeralda Kennedya 6b,
10000 Zagreb

Parkirno mjesto

   Parking osiguran ispred zgrade Poliklinike
uz prethodnu najavu telefonom.