Stjepan Patrun, dr.med.

specijalizant dermatologije i venerologije

Glavni je cilj Poliklinike LF poboljšati kvalitetu života i zdravlje naših klijenata pružajući im vrhunsku zdravstvenu uslugu.

Stjepan Patrun je specijalizant dermatologije i venerologije na Klinici za dermatovenerologiju pri KBC-u Zagreb - Rebro. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2019. godine. Opće medicinsko iskustvo stekao je radom kao liječnik obiteljske medicine i liječnik u Zatvorskoj bolnici.


Od kraja 2022. godine član je tima Lohuis Filipović poliklinike gdje se brzo profilirao estetskog liječnika - zaljubljenika u regeneraciju kože i prirodnih rezultata pomlađivanja.


Još od fakultetskih dana pokazuje ljubav prema dermatologiji, slijedom toga bio je jedan od osnivača Studentske sekcije za dermatologiju Medicinskog fakulteta u Zagrebu, a diplomirao je na temi “Mikrobiom kože i akne”.


Strast za novim spoznajama odlika je ovog mladog liječnika, koji svoje znanje konstantno usavršava na edukacijama i kongresima u Hrvatskoj i inozemstvu. Autor je nekoliko znanstvenih dermatoloških članaka u indeksiranim časopisima.

Područje interesa mu je liječenje ožiljaka od akni različitim tehnikama, laserski tretmani i rad na kvaliteti kože injektibilnim tretmanima i biostimulacijom. Također, doktor je odličan poznavatelj kozmetike i neizostavne pravilne kućne njege za što je dio edukacije odradio u Londonu.

Specijalnost
specijalizant dermatologije i venerologije