ZO Skin Health

Inovativna rješenja za njegu kože potpuno prilagođena vašim potrebama

ZO Skin Health proizvodi: inovativna rješenja za njegu kože potpuno prilagođena vašim potrebama

U Poliklinici Lohuis Filipović, u suradnji sa ZO Skin Health-om, nudimo niz kozmetičkih proizvoda koji će vašoj koži pružiti njegu koju zaslužuje.

Njega kože može predstavljati izazove. Bilo da je riječ o odabiru proizvoda, prepoznavanju vašeg tipa kože ili odlasku na tretmane, adekvatna briga o našem najvećem organu nije lak zadatak.

Eksperimentiranje s raznim kozmetičkim proizvodima i traženje točno onog rješenja koje bi vašoj koži pružilo najbolje rezultate često vas može odvesti u slijepu ulicu uz uzalud potrošeni novac i energiju.

Mišljenje i procjena dermatologa trebala bi biti prva aktivnost kojom započinjete svoj put prema revitalizaciji kože. Zbog toga u Poliklinici Lohuis Filipović, u suradnji sa ZO Skin Health-om, nudimo niz kozmetičkih proizvoda koji će vašoj koži pružiti njegu koju zaslužuje.

ZO Skin Health proizvode moguće je kupiti isključivo putem odabranih liječničkih praksi, čime našim klijentima osiguravamo sigurne i učinkovite rezultate.

Što je ZO Skin Health Circle i zašto je bitan?

ZO Skin Health Circle jedna je od temeljnih ideja po kojoj se vodi razvoj svih ZO Skin Health proizvoda i usluga. Razvio ju je dr. Obagi kako bi ilustrirao koncept koji pruža liječnicima lakši odabir terapije, ovisno o fazi u kojoj se klijent nalazi.

ZO Skin Health Circle sastoji se od 4 glavna slijeda, a svaki od njih može se tretirati posebno razvijenim kozmetičkim proizvodima i protokolima:

 1. terapijski protokoli

Pod ovaj slijed spadaju svi tretmani kojima tretiramo probleme i promjene na koži.

 1. protokoli za održavanje

Ovdje su uključeni svi protokoli koji održavaju učinak terapijskih tretmana.

 1. protokoli za dnevnu njegu kože

Tretmani koji održavaju aktivnost i zdravlje kože na dnevnoj bazi.

 1. protokoli za prevenciju

Uključuje tretmane i proizvode za zaštitu kože od starenja i budućih oštećenja.

Ovaj koncept može biti primjenjiv za svaku pojavu na koži, a upravo je ZO Skin Health Inc. razvio posebne kozmetičke proizvode za svaku od navedenih faza u kojima se osoba može nalaziti.

Što ističe ZO Skin Health proizvode od ostalih?

ZO Skin Health Inc. već godinama razvija kozmetičke preparate s namjerom očuvanja zdravlja kože. Za razliku od ostalih kozmetičkih proizvoda koji nastoje ukloniti postojeće promjene na koži, preparati dr. Zeina Obagija temelje se na prevenciji pojava raznih bolesti kože.

Stvarajući kreme, pilinge i ostale proizvode koji obogaćuju kožu, stvaraju se zdravi temelji za dugovječan i mladolik izgled bez prostora za razvoj pojava poput bora, prištića, finih linija ili strija.

Posebna prednost ZO Skin Health proizvoda je u tome što se, za razliku od ostalih kozmetičkih proizvoda, ovi ne mogu pronaći u samoposlugama ili drogerijama, već isključivo u odabranim liječničkim praksama, među koje se uvrstila i Poliklinika Lohuis Filipović.

Stručnom procjenom biramo proizvod koji bi vam najviše odgovarao, čime u potpunosti prilagođavamo terapiju vašim potrebama.

Ovakvim pristupom nastojimo pružiti uslugu visoke kvalitete, sprečavajući vas od nasumične kupnje proizvoda koji ne moraju nužno garantirati optimalne rezultate.

Kako dijelimo ZO Skin Health proizvode?

ZO Skin Health proizvode razvrstavamo na sljedeće kategorije:

 • proizvodi za čišćenje lica

Uloga ovih proizvoda je uklanjanje površinskih nečistoća. Osnovna uloga ovih proizvoda je:

 • umirujuća svojstva
 • zadržavanje vlage tijekom postupka čišćenja
 • uklanjanje viška masnoće
 • antioksidativna zaštita

ZO proizvodi za čišćenje lica mogu biti aplicirani na sve tipove kože, a mogu se koristiti za njegu akni.

 • proizvodi za piling lica

Drugi korak tretmana koji obuhvaća uklanjanje mrtvih stanica kože. Od proizvoda za piling posebno izdvajamo sljedeća svojstva:

 • uklanjanje mrtvih stanica kože kristalima magnezija
 • dvostruka eksfolijacija

Proizvodi za piling lica pružaju glatku teksturu i ujednačeni ton kože, a dodatkom vitamina A, C i E obogaćujemo vašu kožu.

 • proizvodi za kontrolu masnoće i toniziranje

Za kontrolu masnoće kože kreirali smo posebne blazinice na bazi 2%-tne salicilne kiseline koje učinkovito uklanjanju mrtve stanice kože, umiruju lice te smanjuju crvenilo.

Osim blazinica za kontrolu masnoće, nudimo i tonik namijenjen za suhu kožu. Tonik je baziran na ekskluzivnoj mješavini sastojaka koji ovlažuju i hidratiziraju tretiranu kožu.

 • proizvodi za terapiju kože

Ova kategorija proizvoda nastoji pojačati elastičnost kože, pružajući glatku i meku teksturu mladolikog izgleda. Svaki od navedenih ZO Skin Health proizvoda ima točno određenu ulogu, a posebno izdvajamo:

 • Growth Factor Eye Serum

Serum koji hladi revitalizira područje kože oko očiju oživljavajući izgled umornih očiju.

 • Firming Serum

Tzv. ''facelift u bočici'' bazira se na anti-age tehnologiji s ciljem obnavljanja mladolikog izgleda.

 • Growth Factor Serum

Potiče proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena, smanjujući pritom pojavu linija i bora.

 • 10% Vitamin C self-activating

Izolirani vitamin C pruža brzu eksfolijaciju pigmentacija, čime se smatra odličnim odabirom za opekline od sunca.

Navedeni serumi samo su neki od niza proizvoda koje nudimo za tretiranje promjena na koži. Bilo da je riječ o serumima za područje oko očiju, uklanjanju pora ili tretiranje pigmentacija, ZO Skin Health će se pobrinuti za vaše pojave.

 • proizvodi za hidrataciju i smirivanje

Uloga ovih proizvoda je pružanje protuupalnih svojstava smirujući kožu koja može biti nadražena zbog provedenog tretmana ili ostalih vanjskih faktora.

Proizvodi ovakvog tipa odlični su za suhu kožu, a kreme koje nudimo baziraju se na retinolu i antioksidansima koji će vašem licu pružiti svježinu i potrebnu hidrataciju.

 • kreme za zaštitu od sunca

Kreme ovakvog tipa odlične su za sprečavanje razvoja hiperpigmentacija nastalih opeklinama od sunca.

Posebno izdvajamo Sunscreen+ Powder Broad Spectrum puder koji reflektira svjetlost, održavajući lice hidratiziranim. Puder se bazira na spojevima melanina i titan dioksida koji zajedno štite lice od prodora UVA/UVB zraka.

 • kemijski pilinzi

Od kemijskih pilinga posebno dijelimo:

 • kemijske pilinge za upotrebu u ordinaciji
 • kemijske pilinge za upotrebu kod kuće

Obje vrste pilinga pružaju efektivnu eksfolijaciju epiderme bez vidljivog ljuštenja kože.

 • terapijski protokoli

Pomno odabrana kombinacija proizvoda složena u tzv. terapijske protokole s ciljem postizanja optimalnih rezultata ovisno o stanju kože. Protokole je osmislio sam dr. Zein Obagi, a podijelio ih je u nekoliko sljedećih kategorija:

 • Protokoli za dnevnu njegu
 • Anti-aging protokoli
 • Protokol za posvjetljivanje
 • Protokol za akne
 • Protokol za crvenilo
 • Protokol za osjetljivu kožu
 • Zaštita od sunca
 • Protokol za tijelo
 • Booster serumi

Svaka od navedenih kategorija proizvoda nastala je detaljnim istraživanjima i suradnjom brojnih dermatologa diljem svijeta.

Postignuća dr. Zein Obagija zasigurno su ostavila traga na području kozmetičkih tretmana, a njegovi proizvodi pokazali su se učinkovitima u tretiranju brojnih pojava na koži pružajući brojnim pacijentima mladoliku i blistavu kožu.

Tko je dr. Zein Obagi?

Dr. Zein Obagi je direktor tvrtke ZO Skin Health Inc., odgovoran za razvoj novih tretmana, protokola i proizvoda za adekvatnu njegu kože.

Kao svjetski poznati dermatolog s više od 35 godina iskustva, dr. Obagi konstantno unaprjeđuje njegu kože, naglašavajući kako je cilj svakog kozmetičkog proizvoda ili tretmana poticanje kože na samostalnu regeneraciju i revitalizaciju.

''Bolje spriječiti nego liječiti'' filozofija je po kojoj se dr. Obagi godinama vodi.

Shvaćanje kako je zdrava koža ujedno i lijepa koža koncept je koji su prepoznale mnoge dermatološke struke diljem svijeta, a upravo je dr. Obagi svjestan kako je samostalno održavanje zdravlja kože ključno za njenu dugovječnost i ljepotu.

Zainteresirani za ZO Skin Health proizvode? Kontaktirajte nas!

U Poliklinici Lohuis Filipović smo okupili tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom, a u ambulanti za dermatologiju prepoznali smo uloženo vrijeme i trud u proizvode dr. Zeina Obagija.

U suradnji sa ZO Skin Health Inc. nastojimo vam pružiti što kvalitetnije kozmetičke proizvode koji će potaknuti revitalizaciju lica, pružajući vam mladolik i svjež izgled.

Stoga, ako smatrate da su upravo ZO Skin Health proizvodi ono što vam treba, naručite se na pregled kod naših dermatologa pozivom na +3851 2444 646 ili ispunjavanjem našeg online obrasca.


VAŠI DOKTORI

Glavni je cilj Poliklinike LF poboljšati kvalitetu života i zdravlje naših klijenata pružajući im vrhunsku zdravstvenu uslugu.

Stjepan Patrun, dr.med.

Stjepan Patrun, dr.med.

specijalizant dermatologije i venerologije