FaceTite by InMode

Revolucionarni nekirurški facelifting bez ožiljaka uz rezultate koji traju čak do 7 godina

FaceTite by InMode - revolucionarni nekirurški facelifting bez ožiljaka uz rezultate koji traju čak do 7 godina!

Izgled našeg lica često je povezan s određenim stupnjem našeg samopouzdanjem. S vremenom dolazi do gubitka kolagena i smanjenja elastičnosti tkiva na licu i vratu što uzrokuje pojavu opuštene kože.

Izgled našeg lica često je povezan s određenim stupnjem našeg samopouzdanjem. S vremenom dolazi do gubitka kolagena i smanjenja elastičnosti tkiva na licu i vratu što uzrokuje pojavu opuštene kože.

Ipak, ne žele se svi pacijenti podvrgnuti kirurškom zahvatu niti je isti svima potreban.

Kako onda postići fantastične rezultate liftinga i modeliranja lica i vrata nekirurškim putem?

FaceTite je minimalno invazivan i sljedeća je najbolja alternativa liftingu lica i vrata bez invazivne kirurgije i ožiljaka.

FaceTite je najnoviji InMode-ov tretman za lipostrukturiranje donjeg dijela lica i vrata koji pruža vrhunsku lipolizu, istovremeno zatežući kožu.

InMode je tvrtka koja se bavi razvojem i proizvodnjom revolucionarnih medicinskih uređaja te je već dugi niz godina priznati inovator koji je oblikovao estetsku medicinu preko svog najpopularnijeg aparata – Morpheus 8. 

Rezultate i sigurnost InMode tretmana potkrepljuju znanstvena istraživanja te su upravo zato prvi izbor naših kirurga za postizanje vrhunskih rezultata.

FaceTite je vrlo napredni zahvat koji je posebno dizajniran za vraćanje čvrstoće i elastičnosti kože lica i vrata. Koristi snažnu i učinkovitu radiofrekvencijsku (RF) tehnologiju za nevjerojatne rezultate.

Kako djeluje? FaceTite koristi moć radiofrekvencije za pomlađivanje lica i vrata

Kolagen je protein koji našu kožu čini čvrstom i zategnutom. Ovaj protein pomaže našim stanicama da se regeneriraju i ostanu čvrsto spojene. Kada smo mladi, ovaj vlaknasti protein tvori glatku podlogu odmah ispod površine naše kože u dermisu.

Kako starimo, zbijena kolagenska vlakna postaju rjeđa te se prirodno smanjuje stvaranje novog kolagena i elastina. Općenito je prihvaćeno da se u dobi od 25 godina proizvodnja kolagena počinje smanjivati ​​za 1% svake godine, a još drastičnije kada su žene blizu menopauze.

Osim toga, masnoća koja održava naše lice proporcionalnim spušta se u donji dio lica te dolazi do pojave opuštene kože, gubitka definicije donje čeljusti (takozvani jowls) te pojave viška masti u području podbratka.

InMode FaceTite je minimalno invazivna metoda koja se koristi za tretiranje opuštene kože lica, uključujući regiju vrata i donje vilice te modeliranje masti u području donjeg dijela lica i vrata.

Ručni aplikator FaceTite uređaja isporučuje koncentriranu energiju za poticanje zatezanja kože što pokreće sintezu kolagena.

Nakon tretmana, nema potrebe za dugim periodom oporavka, stoga pacijenti mogu nastaviti s normalnim aktivnostima kroz 10 dana.

Ključne prednosti FaceTite tretmana

FaceTite vam trenutno daje čvršću i mlađu kožu. Budući da je minimalno invazivan, za razliku od faceliftinga, ne ostavlja ožiljke.

Osim toga, možete vidjeti trenutne početne rezultate koji će postupno biti sve bolji do 6 mjeseci kada očekujemo najveću koncentraciju novog kolagena.

Riječ je o najmodernijoj tehnologiji današnjice s višestrukim prednostima:

  • FaceTite pokreće InMode-ova tehnologija - RFAL (eng. Radio-Frequency Assisted Lipolysis) i pruža vrhunsko kontroliranu lipolizu masnog tkiva što rezultira trodimenzionalnim remodeliranjem fibroznog tkiva te istovremenim zatezanjem kože što ne pruža niti jedan sustav tehnologije na svijetu.
  • ugrađene zaštitne mjere uključujući mjerenja temperature kože u stvarnom vremenu, nadzor impedancije, prekid rada i zvučne povratne informacije pomažu u osiguranju apsolutne sigurnosti pacijenta.
  • minimalni oporavak sa vraćanjem svakodnevnim aktivnostima kroz 10 dana.
  • jedina tehnologija sa znanstveno dokazanim rezultatima.

FaceTite je moguće kombinirati sa tretmanom - Morpheus8 FACE za gornji dio lica u kojemu želimo maksimalno sačuvati mast, a zategnuti samo kožu – zahvat se zove EMBRACE.

Kombiniranje tretmana omogućuje još bolje rezultate, vrlo bliske kirurškom liftingu lica uz dugotrajan rezultat koji je vidljiv i do 7 godina.

Ciljevi tretmana - postignite mladenački izgled lica uz FaceTite

FaceTite je idealan tretman za žene i muškarce u dobi od kasnih 20-ih do kasnih 60-ih. Naš tim liječnika primjenjuje individualni pristup s obzirom na stupanj opuštenosti kože te prilagođava tretman tako da ostvarite željene ciljeve.

FaceTite tretmanom možemo precizno ciljati problematične dijelove lica i vrata. Prikladan je za sva područja s opuštenom kožom ili viškom masnog tkiva te omogućuje ponovno definiranje linije donje čeljusti.

FaceTite tretman pruža impresivne rezultate u konturiranju područja donjeg dijela lica i vrata:

  • facelift - necklift bez reza na koži

FaceTite omogućuje liječnicima siguran rad u dubokim slojevima donjeg dijela lica i vrata te time osigurava odlične rezultate u konturiranju lica – linije donje čeljusti i brade.

  • višak kože u području lica i vrata

Omogućuje izvanredno zatezanje kože slično faceliftu i neckliftu bez ekscizijske kirurgije.

  • smanjenje viška masti podbratka

Siguran i trajan tretman posebno dizajniran za smanjenje masnog tkiva u području podbratka koji istovremeno cilja i višak kože u tom području.

Kako se pripremiti za FaceTite tretman?

Prije samog tretmana potrebno je obaviti konzultacije s našim stručnim timom. S obzirom da je za izvođenje FaceTite tretmana potrebno detaljno pozvanje struktura lica, u našoj poliklinici postupak izvode vrhunski kirurzi lica i vrata.

Tijekom konzultacija razgovarat ćete s kirurgom o vašim željama i postaviti ciljeve tretmana. Dobit ćete detaljne upute kako se pripremiti za zahvat te kako postupiti nakon tretmana.

Kako bismo osigurali uspješnost FaceTite tretmana te smanjili mogućnost pojave nuspojava, potrebno je pridržavati se određenih smjernica.

FaceTite tretman može se provoditi u lokalnoj anesteziji, no za veću udobnost naših pacijenata provodimo ga u sedaciji.

Kako izgleda FaceTite tretman?

Na dan zahvata bit ćete zaprimljeni u našu bolnicu. Vaš kirurg će još jednom porazgovarati s vama o pripremi za sedaciju te vas uputiti u tijek tretmana.

Kada lijekovi za sedaciju počnu djelovati, kirurg će pristupiti izvođenju tretmana. InMode FaceTite uređaj koristi ručni aplikator s dva dijela - kanilom i elektrodom.

Kanila se postavlja ispod kože dok elektroda klizi po površini kože stvarajući fokusirano električno polje.

Putem sondi, kirurg u svakom trenutku zna koja je temperatura postignuta u dubini tkiva i na površini kože te koliko je energije isporučeno u tkivo. Na taj je način moguće precizno kontrolirati izvođenje tretmana i postići željene rezultate.

FaceTite tretman može se primjenjivati za cijelo područje lica i vrata čime se postižu balansirani rezultati. No, može se primjenjivati i fokusirano za pojedine dijelove kao što su nazolabijalne brazde ili gornji i donji kapci – tada se zahvat naziva Accutite.

Tretman pomlađivanja lica FaceTite postupkom traje 30 - 60 minuta, ovisno o području koje se tretira. Nakon tretmana, isti dan otpušteni ste na kućnu njegu.

Oporavak nakon FaceTite tretmana

Nakon tretmana boravit ćete u sobi za oporavak dok u potpunosti ne prestane djelovanje sedacije. Naše medicinsko osoblje dat će vam detaljne upute za njegu nakon FaceTite tretmana.

Nakon FaceTite tretmana uobičajena je pojava otečenosti na tretiranom području koja će se smanjivati u narednim danima. Dakako, normalan je osjećaj zategnutosti kože lica neposredno nakon tretmana.

FaceTite tretman zahtjeva minimalno vrijeme oporavka, svojim ćete se uobičajenim aktivnostima moći vratiti već nakon 10 dana.

Poboljšanje kontura i izgleda lica vidjet ćete odmah nakon zahvata, no konačni rezultati bit će najbolje vidljivi nakon otprilike 6 mjeseci. Tada ćete primijetiti potpuni efekt sinteze novog kolagena.

Dodatna prednost FaceTite tretmana je što rezultati postaju bolji s vremenom. Očekivani efekt liftinga traje do čak 7 godina što je do sada bilo gotovo nemoguće postići nekirurškim postupkom.

Mjere opreza i moguće nuspojave nakon FaceTite tretmana

Kao i kod svakog tretmana temeljenog na toplini, postoji manji rizik od promjene boje kože ili opeklina.

Sigurnosna tehnologija ugrađena u InMode FaceTite uređaj pomaže osigurati vrlo ravnomjerno zagrijavanje u sigurnim i učinkovitim temperaturnim rasponima.

Općenito, nakon FaceTite tretmana, pojave nuspojava su manje vjerojatne u usporedbi s drugim vrstama postupaka zbog manjih rezova koji se koriste.

FaceTite tretman u Poliklinici Lohuis Filipović izvode vrhunski kirurzi s dugogodišnjim iskustvom u kirurškim i nekirurškim estetskim zahvatima što je samo dodatna garancija sigurnosti ovog zahvata.

Naručite se na pregled

U Poliklinici Lohuis Filipović okupili smo tim iskusnih kirurga koji će svakom zahvatu pristupiti individualno, prilagođavajući se vašim željama i potrebama.

Facetite je zahvat kojim uspješno naglašavamo vaše konture lice te vraćamo definiciju čeljusti u prirodne odnose s ostalim dijelovima glave i vrata.

Uz precizno izveden zahvat i minimalnu invazivnost skratili smo vrijeme oporavka i pružili vam željene rezultate u što kraćem periodu.

Naručite se na pregled pozivom na +3851 2444 646 ili ispunjavanjem našeg online obrasca.


VAŠI DOKTORI

Glavni je cilj Poliklinike LF poboljšati kvalitetu života i zdravlje naših klijenata pružajući im vrhunsku zdravstvenu uslugu.

Doc.dr.sc. Boris Filipović, dr.med.

Doc.dr.sc. Boris Filipović, dr.med.

otorinolaringolog, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata, FEBORL-HNS, IBCFPRS

Stjepan Patrun, dr.med.

Stjepan Patrun, dr.med.

specijalizant dermatologije i venerologije

Dr.sc. Nino Fuchs, dr.med.

Dr.sc. Nino Fuchs, dr.med.

specijalist plastične rekonstruktivne i estetske kirurgije