AccuTite

Accutite je najmanji, minimalno invazivni uređaj koji koristi radiofrekvenciju za konturiranje i zatezanje malih i osjetljivih područja na licu i tijelu uz maksimalnu sigurnosti i brz povratak svakodnevnim aktivnostima.

Accutite: najmanji, minimalno invazivni uređaj za konturiranje i zatezanje malih i osjetljivih područja na licu

Vrhunska preciznost, minimalna invazivnost i dugotrajni rezultati InMode Accutite zahvata koji će vašoj koži vratiti mladolik izgled i glatku teksturu.

Accutite je najmanji, minimalno invazivni uređaj koji koristi radiofrekvenciju za konturiranje i zatezanje malih i osjetljivih područja na licu i tijelu uz maksimalnu sigurnosti i brz povratak svakodnevnim aktivnostima.

Za one kojima je kirurški zahvat možda ekstremno rješenje, u Poliklinici Lohuis Filipović odlučili smo se za provođenje manje invazivnog, jednostavnijeg i naposljetku krajnje učinkovitog postupka- InMode Accutite tretmana.

Accutite je samo jedan u nizu proizvoda tvrtke InMode, dugogodišnjeg partnera Poliklinike Lohuis Filipović koji godinama opskrbljuju svjetske poliklinike s inovativnom i revolucionarnom tehnologijom, pronalazeći nove načine za tretiranje brojnih promjena na koži te asistirajući u zahvatima na području plastične kirurgije, ginekologije i dermatologije.

Što je InMode Accutite tretman?

Accutite tretman je minimalno invazivni tip tretmana čija je glavna uloga tretiranje viška masnih naslaga na teško dostupnim ili osjetljivim dijelovima tijela.

Zbog svoje preciznosti i inovativne tehnologije, Accutite uređaj uspješno zagrijava i razgrađuje višak masnih naslaga, istovremeno stimulirajući proizvodnju kolagena te zatezanje kože.

Tehnologija Accutite tretmana temelji se na korištenju elektroda koje emitiraju radiofrekvencijsku energiju u dermalnim i subdermalnim slojevima kože.

Ovim principom djelovanja kontrolirano se zagrijava višak celulita koji je odgovoran za pojavu opuštene i neravne površine kože.

Accutite tretman odlična je alternativa za razne kirurške zahvate, a zahvaljujući minimalnoj invazivnosti, oporavak nakon zahvata puno je brži i bez većih rizika od komplikacija.

 

Koje su ključne prednosti Accutite zahvata?

Neke od glavnih prednosti Accutite zahvata ističu se upravo zbog inovativne InMode tehnologije koja se bazira na emitiranju radiofrekvencije u površinske slojeve kože, transformirajući masno tkivo na području lica, vrata i ostalih osjetljivih dijelova tijela.

Ključne prednosti Accutite tretmana uključuju:

 • RFAL tehnologija

RFAL, tzv. Radio-Frequency Assisted Lipolysis, omogućuje precizno i učinkovito uklanjanje masnog tkiva. Zahvaljujući ovoj tehnologiji postižemo trodimenzionalno remodeliranje fibroznog tkiva koji istovremeno i zateže kožu, ispunjavajući pritom dvostruku ulogu koju niti jedan drugi uređaj ne postiže.

 • precizno smanjenje masnog tkiva

Accutite tretman je odlično rješenje za tretiranje tanke kože na malim površinama poput koljena, područja oko očiju ili unutarnje strane bedra.

 • minimalni oporavak

Zbog svoje minimalne invazivnosti, Accutite rijetko kad zahtijeva duži oporavak. Svakodnevnim aktivnostima možete se vratiti već sljedeći dan, a potpuni oporavak možete očekivati 4 dana nakon zahvata.

 • znanstveno dokazani rezultati

InMode uređaji godinama drže reputaciju kao jedni od najučinkovitijih estetskih uređaja na tržištu. Njihovo djelovanje, uključujući i Accutite, dokazano je u preko 55 recenziranih i udžbeničkih publikacija.

Koji su ciljevi Accutite tretmana za vaše lice?

Zbog svoje preciznosti, Accutite je odlično rješenje za tretiranje osjetljivih segmenata kože kao što su:

 • tretiranje spuštenih i naboranih obrva

Accutite uspješno zateže kožu oko područja obrvi uklanjajući umoran izgled lica.

 • pomlađivanje gornjih i donjih kapaka

Accutite se pokazao učinkovitim u uklanjanju podočnjaka i zatezanju naborane kože kapaka.

 • uklanjanje bora ''smijalica''

Bore smijalice izraz je za one bore koje se nalaze na obrazima, između nosa i usana, a upravo je prilikom smijanja njihova prisutnost najnaglašenija. Accutite uspješno uklanja te bore dozvoljavajući vam da se smijete bez suzdržavanja.

Bore na području brade i usana s godinama postaju naglašenije te mogu stvoriti dojam iscrpljenog lica. Accutite uspješno uklanja te pojave vraćajući mladolik izgled i glatku teksturu kože.

 • zatezanje kože na vratu

Naborana i viseća koža na području vrata normalna je pojava koja dolazi s godinama. Accutite uspješno zateže kožu na vratu čime ponovo naglašava vaše linije lica.

Kako izgleda priprema za Accutite tretman?

Kako bi rezultati Accutite tretmana bili što bolji, potrebno je pridržavati se određenih smjernica i mjera predostrožnosti.

O samom postupku tretmana i proceduri oporavka detaljno ćete razgovarati s našim timom liječnika koji će vam pružiti odgovarajuće smjernice te upozoriti na potencijalnu promjenu navika za postizanje optimalnih rezultata.

Priprema za Accutite tretman može uključivati sljedeće aktivnosti:

 • hidratiziranost

Dobro hidratizirana koža bolje će reagirati na učinke tretmana. Pijte dovoljno tekućine i izbjegavajte alkohol barem 3 dana prije provođenja tretmana.

 • izbjegavanje sunčanja

Pretjerana izlaganja UV zračenju mogu dodatno iziritirati kožu smanjujući potencijal učinkovitosti tretmana. Izbjegavajte provođenje vremena na suncu dva tjedna prije i poslije provedene terapije.

 • izbjegavanje nanošenja kozmetičkih preparata

Tjedan dana prije zahvata potrebno je prestati s nanošenjem krema i losiona na bazi kiselina i retinola. Ovi bi sastojci mogli dodatno nadražiti vašu kožu.

 • čista koža na dan tretmana

Na tretman je potrebno doći čistog lica, bez šminke, krema, losiona ili nekih drugih kozmetičkih proizvoda koji bi potencijalno narušili djelotvornost Accutite tretmana.

 • izbjegavanje kozmetičkih zahvata

Kozmetičke zahvate, poput implementacije dermalnih filera, potrebno je odgoditi barem 4 tjedna prije tretmana.

 

Kako se provodi Accutite tretman?

Prije samog tretmana, područja koja će biti tretirana Accutite uređajem bit će očišćena i dezinficirana. Nakon dezinficiranja, na ciljano područje aplicirat će se lokalna anestezija kako bi se smanjila nelagoda tijekom postupka.

Nakon što anestezija počne djelovati, nježno ćemo umetnuti Accutite sondu na kojoj se nalaze elektrode za emitiranje radiofrekvencijske energije.

Sonda se postavlja ispod površine kože, a kada pozicioniramo sondu na odgovarajuće mjesto, započet ćemo s generiranjem topline. Zagrijavanjem subdermalnog sloja potičemo stimulaciju kolagena te razgradnju viška masnog tkiva.

Nakon zagrijavanja željenog područja, izvlačimo sondu te čistimo nastalu ranu.

Accutite tretman traje između 30 i 60 minuta, a na kućnu njegu otpušteni ste odmah nakon završetka terapije.

Oporavak i moguće nuspojave Accutite tretmana

Svakodnevnim se aktivnostima  možete vratiti već sljedeći dan, a potpuni opravak možete očekivati 2-3 dana nakon tretmana.

Reakcije na tretman mogu se manifestirati u obliku blagog zatezanja kože, trnaca ili blažeg peckanja koje se ne zadržava dulje od nekoliko sati te u većini slučajeva prolazi tjedan dana nakon operacije. Od rijetkih reakcija moguća je pojava modrica, crvenila i boli na dodir. Ipak, ovakve pojave uglavnom ne izazivaju nikakve ozbiljnije komplikacije te prolaze u roku od nekoliko dana.

Naručite se na pregled

U Poliklinici Lohuis Filipović neprestano tragamo za novim metodama koje će učiniti razne kozmetičke tretmane bržima, jednostavnijima te učinkovitijima.  

U potrazi za takvim inovativnim tretmanima pomogla nam je revolucionarna InMode tehnologija  koja uz korištenje RF energije i minimalno invazivan pristup uspješno tretira višak masnih naslaga koji su se s godinama nakupili na teško dostupnim i osjetljivim područjima kože.

InMode Accutite tretman uspješno djeluje na razgradnju masnog tkiva i stimulaciju kolagena koji će vašoj koži vratiti mladolik i zategnut izgled bez potrebe za podvrgavanjem kirurškim zahvatima.

Naručite se na pregled pozivom na +3851 2444 646 ili ispunjavanjem našeg online obrasca.


VAŠI DOKTORI

Glavni je cilj Poliklinike LF poboljšati kvalitetu života i zdravlje naših klijenata pružajući im vrhunsku zdravstvenu uslugu.

Doc.dr.sc. Boris Filipović, dr.med.

Doc.dr.sc. Boris Filipović, dr.med.

otorinolaringolog, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata, FEBORL-HNS, IBCFPRS

Stjepan Patrun, dr.med.

Stjepan Patrun, dr.med.

specijalizant dermatologije i venerologije

Dr.sc. Nino Fuchs, dr.med.

Dr.sc. Nino Fuchs, dr.med.

specijalist plastične rekonstruktivne i estetske kirurgije