Profhilo

Inovativno pomlađivanje kože

Profhilo - Inovativno pomlađivanje kože

Profhilo je inovativni tretman u estetskoj medicini koji je postao gotovo zlatni standard kada su biostimulatori odnosno tzv. "skinboosteri" u pitanju.

Na tržištu je od 2015. godine i od tada je osvojio brojne nagrade i priznanja, između ostaloga i za najbolji injektibilni preparat u cijeloj Europi.

Što je Profhilo?

Profhilo je preparat koji se sastoji od visoke koncentracije neumrežene hijaluronske kiseline, prirodne tvari koja se nalazi u koži.

Ono što Profhilo čini posebnim jest njegova inovativna tehnologija, umjesto da djeluje poput klasičnih filera koji ciljaju određene bore i nadoknadu volumena, Profhilo se ravnomjerno rasporedi po cijeloj tretiranoj regiji, potičući stvaranje kolagena i elastina.

Dokazano stimulira fibroblaste na stvaranje novog veziva - kolagena, hidrira kožu sa svojom visokom koncentracijom hijaluronske kiseline i poboljšava tonus kože i zapravo ima osobine mezoterapije, klasičnog hijaluronskog filera i skinboostera. Proces aktivacije stanica u svim razinama kože nakon aplikacije Profhila naziva se bioremodeling.

Kako se izvodi tretman?

Tretman se obično sastoji od dvije sesije koje se izvode u razmaku od nekoliko tjedana.

Profhilo se ubrizgava u točno određene točke lica i vrata, a pacijenti mogu osjetiti zatezanje i hidrataciju odmah nakon tretmana. No, pravi rezultati postaju vidljivi tijekom narednih nekoliko tjedana kako se kolagen počinje stvarati. U jednom tretmanu lica injektira se ukupno 2 ml Profhila.

Jedna od ključnih prednosti Profhila je njegova sposobnost da pruži prirodan izgled bez "napuhanog" ili prekomjerno punog izgleda koji se ponekad povezuje s drugim tretmanima. Umjesto toga, koža izgleda svježe, hidratizirano i revitalizirano.

Jesam li kandidat za tretman?

Ulaskom u 20. godine života, koža svake godine gubi 1% kolagena. Volumen kože se smanjuje te ona postaje tanja. To je posljedica starenja, utjecaja hormona, umora, stresa ali i svih utjecaja vanjskih faktora poput sunca ili štetnih navika poput konzumiranja alkohola i cigareta.

Profhilo tretman namijenjen je svim osobama kod kojih se primijeti pad kvalitete kože. Postaje idealan za osobe iznad 30-ih godina jer održava mladenačko lice te prevenira daljnje starenje kože.

Kada su vidljivi rezultati na koži?

Učinak Profhilo tretmana počinje biti vidljiv gotovo odmah nakon prve aplikacije, a do potpunog rezultata dolazi nakon druge aplikacije.

Osim što pomaže u smanjenju vidljivih znakova starenja, Profhilo također poboljšava kvalitetu kože, čineći je glatkom, elastičnom i sjajnom. Pacijenti često primjećuju poboljšanja u teksturi kože, što dovodi do prirodnog sjaja i mladolikog izgleda.

Koliko je vremena potrebno za oporavak?

Tretman Profhilo također je poznat po minimalnom vremenu oporavka, omogućujući pacijentima da se brzo vrate svojim svakodnevnim aktivnostima. Nema potrebe za izbjegavanjem društvenih događanja ili dugim razdobljima oporavka, što ga čini privlačnim za mnoge ljude koji traže neinvazivne opcije pomlađivanja.

Prije nego što se odlučite za tretman Profhilo, uvijek je važno konzultirati se s iskusnim stručnjakom u estetskoj medicini kako biste dobili personalizirane savjete i razgovarali o očekivanjima. Profhilo je postao popularan izbor među onima koji traže prirodan i dugotrajan tretman za poboljšanje izgleda kože i koji se do sada nisu susreli s injektibilnim tretmanima.

Naručite se na pregled

U Poliklinici Lohuis Filipović okupili smo stručnjake s dugogodišnjim iskustvom, a uz pomoć moderne aparature gotovo svaki zahvat postao je stvar rutine.

ambulanti za dermatologiju provodimo razne kozmetičke tretmane, od kojih posebno izdvajamo skinbooster terapiju. Injekcijama na bazi hijaluronske kiseline potičemo obnovu stanica kože i pružamo mladolik izgled bez bora, strija, podočnjaka i ostalih neželjenih promjena.

Preokrenite proces starenja u svoju korist i nazovite nas na +385 1 2444 646 ili ispunite naš online obrazac.


VAŠI DOKTORI

Glavni je cilj Poliklinike LF poboljšati kvalitetu života i zdravlje naših klijenata pružajući im vrhunsku zdravstvenu uslugu.

Doc.dr.sc. Boris Filipović, dr.med.

Doc.dr.sc. Boris Filipović, dr.med.

otorinolaringolog, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata, FEBORL-HNS, IBCFPRS

Stjepan Patrun, dr.med.

Stjepan Patrun, dr.med.

specijalizant dermatologije i venerologije